Op de Benefiet Gala-avond in het prachtige VanBeresteyn-Theater te Veendam van afgelopen weekend, georganiseerd door de Kiwanis te Veendam, is ruim €17.000,= opgehaald voor de Stichting Burcht Wedde.

De actie kreeg de naam mee : “de Nacht van de Lach” om het geluksgevoel uit te dragen van de kinderen die in de Burcht logeren. De avond werd opgeluisterd door o.a. muziek van de Stroatklinkers, Vrouw Holland, Jan Veldman, Trio Ballade, Alina & Frank en Oeloek. Zij werkten geheel belangeloos mee aan het slagen van deze avond.


Aan het eind van de avond kreeg de Stichting Burcht Wedde de cheque overhandigd met een bedrag van € 17.438,=De voorzitter van de Stichting Burcht Wedde bedankte de honderden gasten, bestuur van de Kiwanis en het belangeloos optreden van de artiesten en de vele anderen voor hun inzet en daadkracht. Ook nodigde hij alle geïnteresseerden uit voor een rondleiding op de Burcht in het komende jaar om met eigen ogen te zien waar we het met elkaar allemaal voor doen.

Met dit vorstelijke bedrag kunnen weer vele kinderen die “aan de andere kant van het geluk geboren zijn” een onvergetelijke vakantie vieren op onze Burcht!

Met dank aan Peter Panneman voor het beschikbaar stellen van de foto’s.