Haringparty Westerwolde 30 juni 2017

Dé netwerkbijeenkomst van Zuid- en Oost-Groningen!

De Haringparty Westerwolde is een initiatief van de Rotaryclub Westerwolde-Hondsrug. Zij doen dit in samenwerking met een groep gerenommeerde bedrijven, die elk een aantal van hun relaties exclusief uitnodigen voor dit bijzondere ~Westerwoldse~ feest.
Rondom de prachtig gerestaureerde Burcht van Wedde ontmoeten ondernemers elkaar in een ontspannen sfeer, onder het genot van Hollandse Nieuwe, korenwijn, muziek, diverse andere hapjes en drankjes en een warm en koud buffet!
Opbrengst Veiling 2017 o.l.v. Jacques D’Ancona
Dit jaar gaat de opbrengst van de sponsoren en de veiling naar meerdere goede doelen binnen het thema “Kinderen in Zuid-Oost Groningen, die het niet getroffen hebben”. Vorig jaar bracht het evenement in totaal € 12.000,- op!
Traditioneel wordt er tijdens de Haringparty een vaatje haring geveild voor (lokale) goede doelen. Vlaggetjesdag viert de komst van de Hollandse Nieuwe in de haven van Scheveningen, die elk jaar de start van het haringseizoen inluidt, is dit jaar op zaterdag 17 juni 2017. De Haringparty Westerwolde is hierbij niet aanwezig, maar organiseert zelf een unieke veiling in de pittoreske Burcht te Wedde met al haar cultuurhistorische waarde en rijke verleden. De Haringparty Westerwolde hoopt ook dit jaar weer een mooi bedrag in te zamelen voor een aantal goede doelen. Dit met behulp van uw bijdrage middels een sponsorpakket én de veiling onder de aanwezigen.

voor alle foto’s: https://goo.gl/photos/RQemzdRpmUjY44Wq8