Op zondag 24 maart heeft de Kiwanis Assen voor de 5e maal het Kiwanis Tasty Dinner mogen organiseren. Een bruisend event waarbij circa 130 gasten langs diverse Assense restaurants trokken.

Het resultaat? Een zeer geslaagde avond maar bovenal een avond die bijna 2500 euro heeft opgeleverd voor het goede doel: het Kinderhotel Burcht Wedde, een vakantieoord voor kinderen die aan de andere kant van het geluk geboren zijn. Dit bedrag kon worden aangevuld met de opbrengt van een Kiwanis Verjaardagskalender, waardoor het totaal te doneren bedrag uitkwam op 8000 euro.

Deelnemers aan het Tasty Dinner kregen een gevarieerd menu voorgeschoteld bij de deelnemende restaurants. Dit jaar namen de restaurants De Poort van Assen, Hotel de Jonge, De Heeren van Hofsteenge, Flint en Black Tie deel aan dit mooie event. De centrale ontvangst van alle gasten en het gezamenlijke intermezzo werden verzorgd bij respectievelijk het Drenthe Museum en Leads. Op alle locaties werden de gasten getrakteerd op verschillende muzikale acts. Wij danken de deelnemende locaties voor de manier waarop zij zichzelf hebben gepresenteerd. Dankzij hen, onze sponsoren en alle deelnemers werd het een mooie avond met een opbrengst waarmee daadwerkelijk het verschil kan worden gemaakt in het welzijn van kinderen.

Over de Kiwanis Assen
De Kiwanis Assen is een internationale serviceclub die tot doel heeft om hun eigen kennis en kunde in te zetten voor het welzijn voor kinderen die het extra verdienen. De Kiwanis Assen is een actieve club met jaarlijks activiteiten als het Tasty Dinner, de Kiwanis Doe-dag, de Kiwanis TT-borrel en de Kiwanis Trofee. Allemaal activiteiten die garant staan voor energie en gezelligheid, maar die bovenal tot doel hebben om geld in te zamelen om kinderen die het verdienen te kunnen helpen.

De Kiwanis Verjaardagskalender
Het ontstond als een grap, maar de uitvoering was bloedserieus. De dames van de Kiwanis-leden besloten samen een Kiwanis Verjaardagskalender te maken en de opbrengst hiervan de doneren aan het goede doel. Passie, een ongelofelijke hoeveelheid plezier en een enorm portie toewijding werden in de kalender gestopt en met resultaat. De foto’s van van de kalender zijn prachtig en behaalde opbrengst is waanzinnig: 5500 euro voor het goede doel.

bron: Assenstad.nl

Webmaster