Kinderhotel

Burcht Wedde

GIFT

kostenverdeling Kinderhotel Burcht WeddeVoor € 150,- bezorgt u één kind een paar dagen ‘er tussenuit’. Een paar dagen waar het kind echt kind mag zijn met het kasteel als zijn of haar domein. Hier kan het even ontsnappen aan de dagelijkse problemen en spelen, lachen en dromen en gewoon onbezorgd genieten zoals het voor een kind hoort te zijn.

Wilt u ook één of meer kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgen? Stichting Burcht Wedde is een door de Belastingdienst Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat al uw giften fiscaal aftrekbaar zijn. Voor ANBI’s geldt dat zij gegevens omtrent hun werk en werkwijze moeten publiceren. Lees hier de gegevens van de ANBI Stichting de Burcht Wedde.

Eenmalige gift

U kunt een eenmalige gift overmaken op rekeningnummer NL70INGB0664603572 ten name van Stichting de Burcht Wedde.

Structurele steun

Er zijn meerdere manieren om een structurele gift te doen.

  • Word Vriend van Kinderhotel Burcht Wedde
  • Periodieke schenking: Een periodieke schenking is fiscaal aantrekkelijker dan een of meer ‘gewone’ giften. Een Periodieke schenking is namelijk volledig aftrekbaar en ‘gewone’ giften slechts wanneer ze meer dan 1% van uw belastbaar inkomen bedragen.

Donatiebox 

Gedurende het hele jaar zijn er allerlei momenten waarop het gebruikelijk is elkaar iets te geven. Bijvoorbeeld wanneer een familielid of vriend een jaartje ouder wordt, bij het bereiken van een jubileum door een werknemer of wanneer een bruidspaar een koperen, zilveren of gouden bruiloft viert. Steeds meer mensen willen anderen laten delen in de feestvreugde en vragen in plaats van cadeaus een gift voor een goed doel. Ook wanneer iemand overlijdt wordt er vaak een bijdrage gevraagd voor een goed doel. Voor deze en nog vele andere momenten in het jaar heeft Kinderhotel Burcht Wedde een donatiebox ontwikkeld. Hierin kunnen gasten een envelop met hun gift deponeren. U kunt hier een donatiebox aanvragen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via e-mail info@burchtwedde.nl